.


WelKOM bij UIT DE KOM!

Komt u gerust even op VISite!

Misschien komt u zomaar even langs zwemmen of heeft u ons al ergens uit onze bol zien gaan! Uit de Kom heet u van harte welkom op deze site!

*WOENSDAG START UIT DE KOM I.S.M. DE KUNSTBALIE TILBURG DE REEKS WORKSHOPS VOOR DOCENTEN IN HET SPECIAAL ONDERWIJS, HOE WAT WAAR DRAMA! EEN VOORLOPER PROJECT WAARBIJ DE DOCENT INTERVENTIES KRIJGT AANGEBODEN OM DRAMA ELEMENTEN INTEZETTEN BIJ HET HUIDIGE ONDERWIJS. DEZE WORKSHOPS ZIJN GERICHT OP HET ONDERZOEKEND VERMOGEN VAN EEN KIND EN LAAT DAT NOU NET IETS ZIJN WAT UIT DE KOM HEEL GRAAG DOET; ONTDEKKEN EN SPELEN!! VOOR VERDERE INTERESSE NAAR DEZE WORKSHOPS MAIL INFO@UITDEKOM.NL**

Ons team organiseert & entertaint en presenteert u verschillende acts en workshops op locatie. Alle acts en workshops worden in eigen beheer ontwikkeld. Uit de Kom is een kweekvijver vol met stromende originele, enthousiaste en flexibele ideeën! Ook is ons aanbod trainingsgericht en coachend in te zetten. Wij maken voor iedere doelgroep en iedere gelegenheid kaviaar!U krijgt het neusje van de zalm! In onze Kom zwemt al wat gestroomlijnd aanbod, mocht u daaruit niet beet hebben dan gooien wij de hengel graag Uit de Kom! We vissen dan graag met u naar het juiste concept!

nieuws

WelKOM bij UIT DE KOM
afbeelding